Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Persoonlijk én professioneel

Wij voeren al enkele jaren opdrachten uit voor particulieren en soms bedrijven. Wij streven er steeds opnieuw weer naar om een geweldig bedrijf te zijn en duurzaam succes te bereiken met onze prestaties. Boedelruiming Nederland is zeer toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten met veel aandacht voor de persoon achter de opdracht. Daarnaast gaan onze inspanningen verder dan het verstrekken van onze  professionele diensten aan degene(n) die ze nodig heeft/hebben. Wij hebben namelijk ook oog voor de belangen van anderen, zoals een VVE, de verhuurder, buren, nieuwe bewoners of de executair testamentair, maar ook voor de omgeving en het milieu.

Wij vinden dat er te veel bedrijven zijn die beweren het u makkelijk te maken, maar die u aan het eind van de rit een hoop geld kosten. Wij van Boedelruiming Nederland vinden dat dit ook anders kan.

Voor alle goederen die wij kunnen verkopen, geven wij u een eerlijke prijs. Omdat wij verkopen via onze eigen kanalen en niet via veilinghuizen etc,. is ons rendement meestal hoger en hier profiteert u van mee.

Wij steunen daarnaast diverse goede doelen met de spullen die wij aantreffen. Wij hebben er een hekel aan om goede spullen naar de stort te brengen en zoeken dus voor het meeste een nieuwe bestemming.